Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΤΗΓΑΝΙΆ



ΥΛΙΚΑ:

  •  1 κιλό χοιρινό σε μπουκίτσες
  •  1 κρεμμύδι
  •  2 καρότα
  •  1 πιπέρια
  •  1 κολοκυθάκι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  •  Ρίγανη
  • Θυμάρι
  •   1 Λεμονί
  •   Λαδί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Βράζουμε  το χοιρινό για περίπου 15 λεπτά ( μέχρι να τρυπιέται το κρέας ) μαζί με το κρεμμύδι ( κομμένο στα δυο ) , τα καρότα ( κομμένα σε ροδέλες ) ,
την πιπέρια ( κομμένη στα 4 ) και το κολοκυθάκι  . Αν χρειαστεί ξαφρίζουμε το νερό μας . Τέλος ζεσταίνουμε το λαδί μαζί με 2 κουταλιές της σούπας από το νεράκι που έβρασε το χοιρινό μας και ρίχνουμε στο ζεστό λαδί το κρέας μας μέχρι να ροδοκοκκινίσει , μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε το αλάτι , το πιπέρι , την ρίγανη , το θυμάρι και το χυμό λεμονιού μας .

ΛΙΓΑ  ΑΚΟΜΑ :

1.      Η φωτογραφία είναι  τυχαία  από την  Google αλλά κοντά στην  πραγματική  εικόνα  .
2.      Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όσα και όποια  λαχανικά έχουμε σπίτι μας αν δεν έχουμε δεν πειράζει βράζουμε μόνο του το κρέας μας .
3.      Χρησιμοποιούμε όσο χυμό λεμονιού θέλουμε ανάλογα με το ποσό ξινό το θέλουμε .
                                                                        ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου