ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό χοιρινό σε μπουκίτσες
- 1 κρεμμύδι
- 2 καρότα
- 1 πιπέρια
- 1 κολοκυθάκι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Θυμάρι
- 1 Λεμονί
- Λαδί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Βράζουμε το χοιρινό για περίπου 15 λεπτά ( μέχρι να τρυπιέται το κρέας ) μαζί με το κρεμμύδι ( κομμένο στα δυο ) , τα καρότα ( κομμένα σε ροδέλες ) ,
την πιπέρια ( κομμένη στα 4 ) και το κολοκυθάκι . Αν χρειαστεί ξαφρίζουμε το νερό μας . Τέλος ζεσταίνουμε το λαδί μαζί με 2 κουταλιές της σούπας από το νεράκι που έβρασε το χοιρινό μας και ρίχνουμε στο ζεστό λαδί το κρέας μας μέχρι να ροδοκοκκινίσει , μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε το αλάτι , το πιπέρι , την ρίγανη , το θυμάρι και το χυμό λεμονιού μας .
ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ :
1.
Η φωτογραφία είναι τυχαία από την Google αλλά
κοντά στην πραγματική εικόνα .
2.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όσα και όποια λαχανικά έχουμε σπίτι μας αν δεν έχουμε δεν πειράζει
βράζουμε μόνο του το κρέας μας .
3.
Χρησιμοποιούμε όσο χυμό λεμονιού θέλουμε ανάλογα με το ποσό
ξινό το θέλουμε .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου