Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΦΕΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΕΛΙ



ΥΛΙΚΑ:
  •  2  κομμάτια φέτα της επιλογής σας
  • Λίγο αλεύρι
  • 1 αυγό
  •  Λίγο σουσάμι (προαιρετικό)
  •  Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • Μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Αρχικά  ρίχνουμε  αλάτι  και  πιπέρι  πάνω  στα  κομμάτια  από  την  φέτα . Στην  συνέχεια  παίρνουμε  τα  κομμάτια  τα  βάζουμε  πρώτα  
στο  αλεύρι  μετά  στο αυγό  και  έπειτα  ξανά  στο  αλεύρι  ή  στο  σουσάμι  (ότι  μας  αρέσει ) . Τέλος  ρίχνουμε  τα  κομμάτια  της  παναρισμένης   φέτας  σε  καυτό  λαδί  . Μόλις  ροδοκοκκινίσουν  τα  βγάζουμε  τα  βάζουμε  σε  απορροφητικό  χαρτί  και  έπειτα  ρίχνουμε  μέλι  από  πάνω  .


ΛΙΓΑ  ΑΚΟΜΑ

Η φωτογραφία είναι  τυχαία  από την  Google αλλά κοντά στην  πραγματική  εικόνα  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου