- 2 κομμάτια φέτα της επιλογής σας
- Λίγο αλεύρι
- 1 αυγό
- Λίγο σουσάμι (προαιρετικό)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για τηγάνισμα
- Μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Αρχικά ρίχνουμε αλάτι και
πιπέρι πάνω στα κομμάτια από την φέτα
. Στην συνέχεια παίρνουμε τα κομμάτια τα βάζουμε
πρώτα
στο αλεύρι
μετά
στο αυγό και έπειτα
ξανά στο αλεύρι
ή στο σουσάμι (ότι μας
αρέσει ) . Τέλος ρίχνουμε τα
κομμάτια της παναρισμένης
φέτας σε καυτό λαδί
. Μόλις
ροδοκοκκινίσουν τα βγάζουμε
τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί
και έπειτα ρίχνουμε
μέλι από πάνω .
ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ
Η φωτογραφία
είναι τυχαία από την
Google αλλά κοντά στην πραγματική εικόνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου