ΥΛΙΚΑ:
- ½ κιλό αλεύρι
- ½ ποτήρι του κρασιού λαδί
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
- 1 ποτήρι του κρασιού νερό
- Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
:
Ανακατεύουμε
όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε μέχρι
να
γίνει μια ωραία ελαστική ζύμη . Στην συνεχεία την αφήνουμε για μισή ώρα να ξεκουραστεί , και τέλος την κόβουμε σε 2 ή 4 κομμάτια και τα ανοίγουμε με τον πλάστη .
γίνει μια ωραία ελαστική ζύμη . Στην συνεχεία την αφήνουμε για μισή ώρα να ξεκουραστεί , και τέλος την κόβουμε σε 2 ή 4 κομμάτια και τα ανοίγουμε με τον πλάστη .
ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ
:
- Θέλει καλό ζύμωμα
- Το κόβουμε σε 2 κομμάτια αν θέλουμε να έχουμε 2 χοντρά φύλλα στην πίτα μας ή σε 4 αν θέλουμε να έχουμε ψιλά φύλλα
ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΠΙΤΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου