Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ



 ΥΛΙΚΑ:


  •  ½  κιλό αλεύρι
  •  ½ ποτήρι του κρασιού λαδί
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
  • 1 ποτήρι του κρασιού νερό
  •  Λίγο αλάτι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί  και τα ζυμώνουμε μέχρι να
γίνει μια ωραία ελαστική ζύμη . Στην συνεχεία την αφήνουμε για μισή ώρα  να ξεκουραστεί , και τέλος την κόβουμε σε 2 ή 4 κομμάτια και τα ανοίγουμε με τον πλάστη .

 ΛΙΓΑ  ΑΚΟΜΑ :
  1.  Θέλει καλό ζύμωμα
  2. Το κόβουμε σε 2 κομμάτια αν θέλουμε να έχουμε 2 χοντρά φύλλα στην πίτα μας ή σε 4 αν θέλουμε να έχουμε ψιλά φύλλα  
                 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ  ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΖΥΜΗ  
 ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΠΙΤΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου